29 март 2016

Как биха решили сегашната бежанска криза 11 исторически личности

1. Исус Христос:

Исус Христос би решил сегашната бежанска криза, като нахрани огромните тълпи с две риби и пет хляба! В по- лошия случай - би им изпратил скакалци или потоп...

2. Адолф Хитлер:

Хитлер би решил сегашната бежанска криза, като използва индустриалните количества емигранти за индустриални цели - производство на сапун!

3. Наполеон Бонапарт:

Бонапарт би решил сегашната бежанска криза, като използва армията от настъпващи емигранти за армейски цели - военен поход в зимни условия срещу Русия!

4. Хан Аспарух:

Хан Аспарух би решил сегашната бежанска криза, като използва чуждия народ за свой народ и основе нова държава на гръцка територия!

5. Хан Крум Страшни:

Хан Крум Страшни би решил сегашната бежанска криза само като си покаже чашата за вино, направена от главата на пленения византийски император, дръзнал да прекрачи българските граници!

6. Генерал Георги Вазов:

Генерал Г. Вазов би решил сегашната бежанска криза, като използва бежанците, намиращи се в Турция, за превземане на Одрин!

7. В.И. Ленин: 

Ленин би решил сегашната бежанска криза, като използва революционно настроените емигрантски маси за революционни цели - Велика октомврийска революция срещу западния империализъм!

8. Маршал Жуков:

Маршал Жуков би решил сегашната бежанска криза, като използва Източния фронт от емигранти за превземане на Берлин!

9. Президент Х. Труман:

Труман би решил сегашната бежанска криза, като...пусне две атомни бомби!

 

10. Майкъл Джексън:


Майкъл Джексън би решил бежанската криза, като покаже на мигрантите как с лунна стъпка да се върнат обратно там, откъдето са дошли.
11. Бойко Борисов:

Борисов не би решил сегашната бежанска криза, защото не е историческа личност и никога няма да бъде. Въпреки че има претенции за божественост като Исус; въпреки че се оплаква от ниското качество на "матриала" като Хитлер; въпреки че е антируски настроен като Бонапарт; въпреки че се мисли за строител на нова държава като хан Аспарух; въпреки че се прави на много страшен като хан Крум; въпреки че е генерал като генерал Вазов; въпреки че мечтае да влезе като победител в Берлин при А. Меркел; въпреки че приема всяка директива, спусната от Вашингтон, дори и тя да е атомно апокалиптична...

Няма коментари: