10 октомври 2011

10- те Божии заповеди на "Герб"

1. Аз съм Господ, Бог твой, Който те изведох от финансовата криза ...да нямаш Цветан Цветанов, освен Бойко Борисов.

2. Не си прави кумир и никакво изображение...Просто отиди в централата на "Герб"- изображенията са отпечатани и се раздават безплатно.

3. Не изговаряй напразно името на Господа, твоя Бог...Бойко, че специалните служби всичко чуват и записват.

4. Помни съботния ден, за да го светиш...и гледаш премиера по новините на всички телевизии

5. Почитай баща си и майка си, защото са цели два електорални гласа.

6. Не убивай, че от МВР ще кръстят на твойто име показна акция.

7. Не прелюбодействувай- това Държавата по- добре го може.

8. Не кради, а просто стани депутат.

9. Не лъжесвидетелствувай против ближния си- само изкарай наяве досието му .

10. Не пожелавай нищо, което е на ближния ти, след като можеше да му го вземеш под формата на данъци и такси. Не пожелавай дома на ближния си- остави го без работа и банката ще му го вземе...

6 коментара:

Г-ца Ръкоблудство в два на обяд каза...

И в тоя ред на мисли сред смъртните грехове ще да са

1 Ядене на кебапчета от друга партия
2 Гняв, насочен спрямо грешките на Господ Бог Борисов
3 Леност, изразяваща в нежеланието да пуснем телевизора и да чуем поредната реч на Бог Борисов...

биопродукти каза...

Хахахаха... шестата заповед ме уби!

доставка на алкохол каза...

Хахаха... Айде сега ще стане като по татово време - който измисля и разпространява вицове за Бат/Бог Бойко в ареста за непристойно поведение... То си е добра идея да се започне с политическа религия, натам вървят нещата. Даже може и заповедите да се удвоят,а защо не и утроят?!

ранни записвания 2012 в Турция каза...

аман вече от партии и Бойко Борисов, където и да пуснеш на която и да е телезизия или сайт по всяко време на денонощието, това е водещото медийно лице - стига вече има и други важни неща за показване освен простият език на изразяване на Премиера

нова година Лондон каза...

Наистина и на мен ми омръзна където и да пуснеш да слушаш все за едни и същи личности, кой какво бил направил или не, кой бил обидил и каки ли не неща. Защо не познат да говорят за хубави събития.Но все пак медиите избират какво да ни покажат, и как да ни го представят като по този начин може леко да бъдем манипулирани. Затова не трябва на сто процента да се вярва на това какво сме чули или прочели в даден вестник.Не че имам нещо против господин премиерът, но си мисля, че има и други които биха се радвали да дават по телевизията.

Ранни записвания каза...

хахахаах е нямам думи просто с какво се занимават и как пишат за Бог, но признавам че доста се посмях на тези..." 3. Не изговаряй напразно името на Господа, твоя Бог...Бойко, че специалните служби всичко чуват и записват. 4. Помни съботния ден, за да го светиш...и гледаш премиера по новините на всички телевизии 5. Почитай баща си и майка си, защото са цели два електорални гласа....." както се казва Бог трябва да с слуша и най важното е да му се вярва, а след като по този начин определят господина като Бог, значи трябва да му имаме доверие малко повече нали така!