13 октомври 2011

10 прилики между жените и колите

1. Жените, както колите, при първата среща изглеждат без забележка - все едно не са карани, никой дори не е влизал в тях, не се е качвал!
2. Жените, както колите, след третата година ползване започват да показват слабостите си - бързо гаснат, трудно палят, когато е по-студено.
3. Жените, както колите, след петата година ползване започват да работят по- шумно - ръмжат, стържат, пилят, хлопат им разни неща.
4. Жените, както колите, след десетата година ползване вече имат нужда от козметични намеси по купето за прикриване на драскотините - китосване, пастиране, боядисване.
5. Жените, както колите, след петнадесетата година ползване започва да ги хваща ръждата и да изглеждат очукани.
6. Жените, както колите, след двадесетата година ползване вече искат постоянно да лежиш под тях и да ги човъркаш, за да запалят.
7. Жените, както колите, след тридесетата година ползване вече плачат за майстор - по възможност млад!
8. Жените, както колите, след четиридесетата година ползване е опасно да ги вдигнеш на крик, защото може да се разпаднат от ръждата.
9. Жените, както колите, след петдесетата година ползване престават да палят...
10. Жените, както колите, дори след цяла вечност ползване няма да им се случи всичко описано по- горе, ако бъдат истински обичани. Защото и при жените и при колите старата любов ръжда не хваща и не угасва!

8 коментара:

червено вино каза...

Е това само мъж може да го измисли... донякъде съм съгласна де :)

доставка на алкохол каза...

Еми така сме ние мъжете, ама не сме ли прави пък?! Не знам какво друго очаквате от нас. Ние сме си такива каквито сме...просто ни приемете, защо все се опитвате да ни променяте?!

диабетични храни каза...

Еми мъже! То какво да ги коментираме... Не че се опитваме да ви променяме, а искаме поне веднъж да бъдем изненадани от не толкова фетишистко мислене. Някак си сте твърде първични, винаги първо "мислите" с долната глава... Очакваме от вас поне веднъж да ни изненадате в това отношение - толкова ли е много?!

ранни записвания 2012 в Турция каза...

За разлика от цялото общество което върви напред във всяко отношение, 90% от мъжете в къщи се държат като техните бащи преди 20-30-40 години, което означава напредък 0

hotel Batihan каза...

много интересн пост - ехехехехехехехехехеххехехехехехехе просто ме остави без думи, има много точни неща в интерес на истината, някои жени приемат критиката и се стремят към подобряване, други пак въобще неискат ни да чуят, това е какво да се прави; в очакване на нови постове, поздрави и приятна вечер

нова година Лондон каза...

Ех мъже и жени, ние сме такива каквито сме, или по скоро каквито ни провокират да бъдем и това се отнася и за двата пола.Както едно куче, за което ако се грижиш и го гали ши храниш, то ще се отнася добре с теб, ако го озлобяваш биеш и третираш....очаквай всичко! Двата пола сме напълно различни, но и много еднакви в някои отношения. Но разликата е в начина ни на мислим и това как можем да предвиждаме неща в бъдещето, докато мъжете...не ги интересува и чакат да сгрешат вместо да помислят малко с други части от мозакът си.Статията е страхотна и много се радвам , че попаднах на нея сега, малко се разнообразих и ми стана по весло от обикновено. Блога е страхотен продължавайте да споделяте с нас.

диабетични храни каза...

Много забавна статия, поздравления за нея и благодаря че не спирате да споделяте за нас в блога си. Ето тези ми допаднаха особено щом има сравнение на жени с коли, типично......"4. Жените, както колите, след десетата година ползване вече имат нужда от козметични намеси по купето за прикриване на драскотините - китосване, пастиране, боядисване.
5. Жените, както колите, след петнадесетата година ползване започва да ги хваща ръждата и да изглеждат очукани.6. Жените, както колите, след двадесетата година ползване вече искат постоянно да лежиш под тях и да ги човъркаш, за да запалят." всичко това се отнася и за мъжката част, да си признаем всеки има нужда от грижи и от любов, затова живеем!

диабетични храни каза...

Признавам ви за тези прилика на жените с колите. Винаги съм знаела, че мъжете ни сравняват с техните безценни коли, жалко..ако ни обръщаха и на нас такова внимание,,,но уви хахаха много ме развеселиха ето тези мен..." 1. Жените, както колите, при първата среща изглеждат без забележка - все едно не са карани, никой дори не е влизал в тях, не се е качвал!
2. Жените, както колите, след третата година ползване започват да показват слабостите си - бързо гаснат, трудно палят, когато е по-студено.3. Жените, както колите, след петата година ползване започват да работят по- шумно - ръмжат, стържат, пилят, хлопат им разни неща...." това за години е страхотно измислено и определено е за жени които имат чувство за хумор хахах